Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BCE-Nemzetközi gazdálkodáson...

BCE-Nemzetközi gazdálkodáson mennyire nehéz a matek?

Figyelt kérdés
Illetve van bármi ajánlott irodalom, köny, ami jó lehet alapozónak jelentkezés előtt?

2020. máj. 1. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden gazdasági szakon kb. ugyanaz a matek van. Nagyon nem érdemes rákészülni, inkább majd akkor feszülj rá, amikor elkezdődött az egyetem. Szerintem addig is élvezd a nyarat. :)
2020. máj. 1. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Végzős vagyok; a tanárt nem te választod, hanem adott. Sokan szívnak vele, életem első egyetemi vizsgajegye egy matek karó volt. A szak elvileg most már csak angolul indul, itt talán más lesz a tanár.

Nem a matek lesz a legnehezebb, hanem a statisztika, esetleg a vezetői számvitel.

Jelentkezés előtt a deriválást, integrálást nézd át egy kicsit, de nem kell parázni, mivel indulnak felkészítők gólyáknak.

2020. máj. 1. 21:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszaitokat! :)

Úgy hallottam az angol képzésért kell külön díjat fizetni?

2020. máj. 1. 23:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy rossz hír. Azért is rossz, mert amennyibe egy félévben maga az idegen nyelven való tanulás kerül, annyiból kb. kijön egy rendes tandíj mondjuk a DE vagy a KRE több szakján. Ha most lennék 12. osztályos, és mindenképpen ragaszkodnék az NG-hez, akkor vérző szívvel, de a BME-t raknám az első helyre.
2020. máj. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!