Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nemzetközi gazdálkodáson...

Nemzetközi gazdálkodáson végzettek milyen munkát végeznek?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy gyakorlatban miket csinálnak azok akik ezen végeztek.

Milyen a munkakörük általában hol dolgoznak.

Turizmus vendeglatast neztem meg az jobban is erdekel mint szak csak nagyon azt hallom mindenhonnan hogy nehez vele elhelyezkedni es hogy nem keresnek sokat...

Viszont alapbol meg ez erdekel...

A nemzetkozi gazdalkodassal pedig sokkal konnyebb elhelyezkedni(nyilvan ahogy hallom nehezebb is) es a fizetes is sokkal magasabb.

Ebbem az evben erettsegizem...

Es egyszeruen donteskeptelen vagyok...

Nem akarok diplomas recepcios lenni..de azt sem akarom h jol keresek meg minden de kozben nem szeretem amit csinalok..

Elore koszonom a valaszokat!

2018. dec. 4. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyik ismerősöm könyvel vele. Ha tehetséges vagy és jó sok nyelvet tudsz felsőfokon akkor jó lehet. Bár ha a közgazdaság érdekel én a helyedben alkalmazott közgázra mennék nem ilyen menedzsment meg nemzetközis szakokra. :)

2018. dec. 4. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Marmint melyikkel konyvelo?

nemzetkozi gazd vagy turizmus vendeglatas?

Mert mindkettovel lehet.

Az alkalmazott gazdasag az milyen?

Ilyen szakot nem lattam meg vagy mire gondolsz ? :)

2018. dec. 4. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A nemzetközivel.

[link]

Ez az alkalmazott :)

2018. dec. 4. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Ohh koszi..

Amiket igy irnak eleg hasonlo a nemzetkozihez :)

Hat nem tudom mit valasszak elsonek..

2018. dec. 4. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a pontod az államis NG-hez, akkor nyilván az legyen az első.
2018. dec. 4. 22:26
 6/6 anonim válasza:

Szia! Én jelenleg végzem a szakot, fizetős levelezősön.

Nekem egyértelmű volt hogy ez, mert beszélek németül felsőfokon, meg angolból is megvan már a szakmai nyelvvizsgám. Nagyobb külföldi cégeknél el lehet vele helyezkedni "kapcsolat" nélkül is én úgy látom. Nyilván hogy milyen munkakörben az attól is függ ugye hogy téged mi érdekel a legjobban. Ugyanúgy tanulsz itt is számvitelt, ami a könyveléshez kell, közgazdaságtant, csak kiegészül sok izgalmas nemzetközi tárggyal. Pénzügyi szervezőtől kezdve bármi lehetsz vele, ami GTK-s diplomát igényel. Nyilván itt magasabb a nyelvi követelmény, akár kapcsolattartó is lehetsz a magyar leányvállalat és maga a cég között.

2019. jan. 8. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!