Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SZTE-TTIK folrajzra szeretnek...

SZTE-TTIK folrajzra szeretnek majd jelentkezni. Par info kellene?

Figyelt kérdés

Szoval most megyek meg csak gimi 3.ba, de nagyon erdekel az idegenforgalom, es minden ami foci, mert szeretem.

Legeloszor a SZTE-t neztem ki magamnak, csak sajnos ez nagyon messze van szolnok megyetol, es nem tudom megtudnam e oldani majd. Ez aggaszt..

Sokat olvasgattam mar honlapokon, hallottam ezt azt.

Azt szeretnem toletek kerdezni, hogy nehez oda bejutni ?

Leirhattok meg dolgokat rola, mert minden erdekel!

Es tudnatok nekem olyan egyetemet mondani ami kozel van viszonylag hozzam, de van foldrajz szak?

Koszonom annak aki valaszol.

2010. júl. 28. 14:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Minden info erdekel. Kollegiummal kapcsolatban, bejarassal kapcsolatban.
2010. júl. 28. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Mibol kellene emelt szinten erettsegiznem, miket neznek a jelentkezesi lapon.

Kell e oda felveteli feladatsort irni?

2010. júl. 28. 14:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja es anyukam egyedul nevel, ez pluszpont, es teritesmentesseg ?
2010. júl. 28. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kukkants be a felvi.hu-ra, mert nagyon sok információt megtalálhatsz. Fenn vannak a fősulik meg minden, szóval böngészd át, hogy melyik lehet hozzád elég közel. Szerintem ha földrajz szakos szeretnél lenni, akkor próbáld meg a föci emelt érettségit, bár szerintem biztos, hogy pl. a biológia is jó. De ezt is megtalálod a neten. A pluszpontokról szóló táblázat szintén.
2010. júl. 28. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is szolnok megyei vagyok, SZTE-re járok kémia szakra, föci a minorszakom.

Föcire bejutni nem nehéz, csinálsz egy jó föci érettségit+ egy jó matekot vagy infót, és már itt is vagy:) Szerintem elég messze laksz Szegedtől, van esélyed koliba bekerülni, persze fontos tényező, hogy hány ponttal vettek fel, illetve a család szociális helyzete.

És még valami: Nagyon szuperek a TTIK-s bulik:) szeretettel várunk:D

2010. júl. 31. 13:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat:D

Szeretnek bejutni. Igen, hallottam mar a bulikrol..:P:D

Huu..matek..info. talan az info az ami megy :D

2010. júl. 31. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!