Mi legyek, ha nagy leszek?
Tudom, rengeteg kérdés van ebből a témából, de kíváncsi vagyok, hogy Én milyen válaszokat kapok (ha kapok).:D
17 éves lány vagyok és szinte már stresszelek ha arra gondolok, hogy tovább szeretnék tanulni, de nem tudom minek. Tudnátok tippeket adni?
Rólam:
Egy közepes erősségű gimnáziumba járok, most félévkor 4,8-es átlagom volt. Nem vagyok valami nagy lángész, viszont sok a szorgalmam + egy kicsit maximalista vagyok. Inkább humán beállítottságú vagyok (főleg mert logikám talán nincs olyan sok, a keresztezett dominanciám miatt). Kedvenc tantárgyam nincsen, mert pl. néha tetszik a biológia, néha nem. Az anatómia részét szerettem, de a növénytant már nem.
Nagyon szeretek dumálni, néha már rám szokta szólni, hogy azért levegőt is vegyek.😅Szeretek énekelni, rajzolni és festeni is, de csak hobbi szinten. A gyerekekkel általában jól kijövök, de a sok neveletlen kölyök kivisz az idegeimből. Nem tudom, hogy ez lényeges tudnivaló rólam, de mostmár leírom-> nagyon öltözködős vagyok.
Uhm... szeretek még olvasni és megismerni más országok kultúráját.
Egyáltalán nem áll tőlem messze az embereken való segítés.
Ezek alapján mit ajánlanátok nekem? Milyen szakokat?😁
Előre köszönöm a válaszokat!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!