Mi legyek, ha nagy leszek?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg kérdés van ebből a témából, de kíváncsi vagyok, hogy Én milyen válaszokat kapok (ha kapok).:D

17 éves lány vagyok és szinte már stresszelek ha arra gondolok, hogy tovább szeretnék tanulni, de nem tudom minek. Tudnátok tippeket adni?

Rólam:

Egy közepes erősségű gimnáziumba járok, most félévkor 4,8-es átlagom volt. Nem vagyok valami nagy lángész, viszont sok a szorgalmam + egy kicsit maximalista vagyok. Inkább humán beállítottságú vagyok (főleg mert logikám talán nincs olyan sok, a keresztezett dominanciám miatt). Kedvenc tantárgyam nincsen, mert pl. néha tetszik a biológia, néha nem. Az anatómia részét szerettem, de a növénytant már nem.

Nagyon szeretek dumálni, néha már rám szokta szólni, hogy azért levegőt is vegyek.😅Szeretek énekelni, rajzolni és festeni is, de csak hobbi szinten. A gyerekekkel általában jól kijövök, de a sok neveletlen kölyök kivisz az idegeimből. Nem tudom, hogy ez lényeges tudnivaló rólam, de mostmár leírom-> nagyon öltözködős vagyok.

Uhm... szeretek még olvasni és megismerni más országok kultúráját.

Egyáltalán nem áll tőlem messze az embereken való segítés.

Ezek alapján mit ajánlanátok nekem? Milyen szakokat?😁

Előre köszönöm a válaszokat!!

2020. ápr. 25. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A mechatronika még viccnek is rossz xD. Egyébként ha még jövőre is tanácstalan leszel akkor halassz egy évet, tapasztalatból mondom hogy felesleges végigszívnod fél évet egy olyan szakon amire kiderül, hogy nem is akarsz járni. Azalatt az egy év alatt lesz időd táhénozódni, elmehetsz dolgozni valami hasonló területre, megnézni mit is takar, hasonlók.
2020. ápr. 26. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a mechatronikával?
2020. ápr. 26. 17:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Így, hogy írta, mi az érdeklődési köre valószínűleg egy rémálom lenne neki. Én is ott voltam fél évet, kiszenvedtem hogy átmenjek, de dög unalom volt az egész( számomra) pedig én még mondhatni reál beállítottságú vagyok.
2020. ápr. 26. 18:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen, szinte biztos hogy az lenne.😅
2020. ápr. 26. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!