Mi legyek ha nagy leszek?

Figyelt kérdés

Elcsépelt kérdés,csak gondoltam megkérdezem,hátha mondd valaki valamit,amitől felcsillanhat a szemem és megtetszik:)

Egyetemi szakok érdekelnek főleg,középiskolás vagyok jelenleg.

Szeretem a törit . A mateknak az algebra részét, a földrajzból pedig inkább a gazdaságföldrajz ami közelebb áll a szívemhez.

A kémiát csak aért szeretem mert el lehet vele szöszmötölni a számolásokkal. Meg azért tényleg érdekes is egy kicsit,viszon vegyész nem lennék.

Rajz órákon is eléggé remekelek,mondhatni kreativ vagyok,csak elkezd járni a kezem,a tabár odáig meg vissza van,hogy ilyen rövid idő alatt,ilyen jo rajzot hogy tudok összehozni.

Talán érdekel a zene,meg van is hangom,de azt csak szimplán szeretem.

Illetve németes és angolos vagyok. Az angolt felsőfokig,a németet középig tudnám felhozni gimi végére.

Tippem egyetemi továbbtanuláshoz? Érdekel minden.

2019. nov. 28. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gazdaságinformatika. Matek nem sok, infó van még benne, angol-némettel tiéd a csillagos ég.
2019. nov. 28. 20:22
 2/4 A kérdező kommentje:
De infóból semmit nem tudok :DD.
2019. nov. 28. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor valamelyik gazdasági szak. Matek-törivel és jó nyelvtudással tökéletes.
2019. nov. 28. 22:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy :))
2019. nov. 29. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!