Kicsit több, mint 10 éve végeztem a SOTE-n, és fizikával kerültem be (kémiából faktos sem voltam), de nem volt gond belőle. Tanulni kellett nyilván, de (akkor legalábbis) majdhogynem a nulláról kezdtek mindent.
2020. ápr. 25. 11:14
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem vészes, más csúszott vele... Tanulni kell. Annyit foglalkozni vele, amennyi idő NEKED kell hozzá. Lehet másnak 4 nap a vizsgára készülés, neked meg 10, nem baj, csak sikerüljön.
2020. ápr. 25. 11:26
5/13 A kérdező kommentje:
Húha... Köszönöm a válaszokat:)
2020. ápr. 25. 17:48
6/13 anonim válasza:
Bukott már ki innen olyan diák, aki játszi könnyedséggel ment át emelt kémián, és maradt bent olyan, aki vért izzadt, hogy bekerüljön. Nyugi, előbb kerülj be, a többi csak utána következik :) ha igazán akarod, menni fog.
2020. ápr. 25. 21:37
7/13 anonim válasza:
Bárki meg tudja tanulni, csak elég szorgalmasnak és elszántnak kell lenni hozzá. Nem azon múlik, hogy mvel felvételiztél. :)
2020. ápr. 26. 14:39
8/13 anonim válasza:
Ebben biztos vagyok, de ez függ az egyéntől is. :)
Ha nehezen is megy, de érdekel maga a szak, meg esetlegesen a kémia is - tehát hajlandó vagy tanulni-, akkor szerintem nem lehet gond.
Nyilván minden szaknak megvannak a buktatói, nekem pl kozmetikusképzésen az anatómia nem igen ment, kémiához meg csak lusta voltam... bár a számokkal mindig is bajom volt.
Szóval ha nekiveselkedsz, nem lesz gond. Csak ne hagyjon alább a motiváció és a lelkesedés. :)
2020. ápr. 26. 17:20
9/13 anonim válasza:
Pécsen első szemeszterben van orvosi kémia. Kibővített emelt kémia érettségi szint kb. Számolások vizsgán nincsenek(csak gyakorlatokon),elmélet+egyenletek pedig simán megtanulhatóak. Utána másfél év biokémia jön. Az már másvilág. Sejtbiológia kibővítve+rengetek szervezetben lejátszódó egyenlet. Szívatás megy vele Pécsen. Csúszó tárgy a szigorlat. Viszont kb.semmi köze sincs már a kémiához.
2020. ápr. 28. 10:17
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
Utolsó: Hát az nem annyira jó... pécsi vagyok, PTE-ÁOK-ra is szeretnék majd később járni pont azért, mert nagyon sokan dicsérik.:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!