Külföldön szerzett egyetemi diplomával, hogy lehet magyarországi orvosi képzésre jelentkezni? Hogy működik a pontszámítás?
Orvosira nem számolnak be semmilyen diplomát.
Te leírtad, hogyan zajlik a pontszámítás. Van két emelted , ami oda szükséges (biológia és fizika). Ezzel a plusz pontokat ki is maxoltad. A felvi.u-n tudod kiszá,olni, hány pontod lenne. Ha a duplázást kéred, akkor így megy: a két emeltedet, amit leírtam ,megduplázod, plusz a két emeltért járó 2* 50 pont( presze csak akkor, ha elérted a 45%-ot).
Szia, köszönöm a válaszodat, igen tudom nagyjából hogy számítjuk a pontokat, de a Semmelweis egyetem oldalán láttam valahol (nem emlékszem pontosan hol..:/, hogy külföldi diplomát is lehet pontszámításhoz érvényesíteni, az elért átlagtól függően adnak több vagy kevesebb pontot rá. Engem ez abban az esetben érdekelne, ha így több pontot tudnék összeszedni mint az érettségimmel.
(mindenből meglett az 50 %).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!