Mesterképzésen hogy lesz a szóbeli felvételi? Kapott már valaki konkrét tájékoztatást?
3 helyre jelentkeztem. Ebből az egyik helyről már értesítettek, hogy Skypeon lesz felvételi. Követelményt/menetrendet nem küldtek.
Aprócska info foszlányok gyakran jönnek innen, viszont a másik két helyről még csak 1 db üzenet jött, haszontalan információkkal...
botrányos, hogy mindent elhúznak, és képtelenek időben megoldani, szerintem ha eddig nem készültek fel, most már meg kellett tenniük, hogy a későbbiekben is flottul menjen minden az ilyen helyzetekben
Én az ELTE-re (is) jelentkeztem, eddig csak tőlük kaptam infót de nem is közvetlen formában, ugyanis az oldalukon lehet követni a tájékoztatókat. A legfrissebb mai szerint csak távvolléti felvételi vizsga szervezhető.
-> Szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Ha csak a pszichológiára jelentkeztek több százan, hogy fogják ezt megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!