Melyik irányon éri meg (Pénzügyileg) folytatnom?
Első éves egyetemista vagyok egy külföldi egyetemen, közgazdasági karon. Economics and Business Administration szakon. A továbbmenetelhez elég sok lehetőségem van. Én matekból, Informatikából elég jó vagyok (Ezekből emelteztem)és szertem is ezeket. Otthon szertnék letelepedni egyetem után, akár mesteren is gondolkozom otthon. Az itteni igények egész máshol vannak ahogy a fizetések is :DD de én Budapesten akarok élni, a bérük miatt kesergő kommenteket nem kérem, köszönöm.
Az otthoni viszonyokban viszont versenyképes fizetést szeretnék elérni. Ilyen alternatívákból választhatok:
Finance/pénzügy - klasszik pénzügy, nemzetközi
vonatkozásokkal, itthon persze
klasszik pénzügy
Business Intelligence - machine learning meg data
analysis,data management
Accounting and Control -Controlling fokuszú könyvelés,
de akár sima könyvelés is van
(otthon is )de
az kicsit unalmasnak tűnik
Logistics and SC analytics - Analítikusabb
beállítottságú, sok a modellezés
Economic Consulting - tanácsadás, közgazdasági
tanácsadás elemzés (esetleg
otthoni közgazdasági elemző)
Biztosítási és pénzügyi matematika - Nagyon jól hangzik,
de nagyon félek hogy nem tudnám
teljesíteni a matematikai
elvárásokat. Sajnos a szakomon
nem ezen van a hangsúly
Én eddig a Business Intelligence-ben gondolkoztam, mert abban láttam jövőt, de itt nagyon lehurrogtak... VAgy Pénzügy, de az internetet bújva elég ilyesztően alacsony számokat mutatnak fizetésnek (Kivéve felvi). Tudnátok segíteni? Milyen kilátások vannak otthon hosszú illetve rövidtávon (Fővárosban!!)? Mi nyújtana kompetetív hosszú távú karriert, illetve hol mennyi lenne kezdő illetve medior majd senior és majd egyszer manager, vezető pozíciós fizetésem. Hol mennyit kell dolgozni (napi szinten mondjuk ha lehet ne 12-16 órát), és hol tudom a nyelvtudásomat (Angol, német és addigra talán dán) kamatoztatni? Illetve mennyit dob rajtam ha egy top 100-as elismertebb egyetemen tanulok [jelenleg].
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!