Hol kellene folytatnom?
Figyelt kérdés
Gimnáziumba járok, 10. osztály...
Lassan jó lenne tudni hova tovább, de gőzöm sincs.
Főleg a matek és az infó az amiből jó is vagyok és érdekel is.
Hova kellene menni gimi után? Ha valami kellene még ezek mellé, írjátok meg.
2015. ápr. 21. 21:15
1/5 anonim válasza:
Matek infó? Én a programtervező informatikust ajánlanám.
2/5 anonim válasza:
Én ennyi alapján nem ajánlanék semmit. Írsz két tárgyat, és kész. Egy rakás dolog még, ami meghatározza, milyen munka illik az emberhez.
3/5 A kérdező kommentje:
És oda van kereslet? Ha most elvégzem, utánna el is tudok helyezkedni vagy sokan vannak ezzel a szakmával?
2015. ápr. 21. 21:30
4/5 A kérdező kommentje:
#2 mondtam hogy irjátok le ha kellene még valami infó :)
2015. ápr. 21. 21:31
5/5 anonim válasza:
Programozóból sok van, de ugyanakkor a kereslet is hatalmas rájuk. A megfelelő szaktudással viszonylag könnyen lehet elhelyezkedni, kielégítő fizetéssel. Viszont azt a szaktudást nem az egyetemi szakon szerzed meg, az csak egy pluszpontot jelent, hogy papír. Ez inkább olyan otthon önképzős pálya.
De attól, hogy informatikából jó vagy, még nem biztos, hogy a programozás is fekszik neked, szóval azért ne hallgass az első javaslatra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!