Mit kell ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Egy olyan középsuliba vesznek fel valószínű tanulni ahova nem akarok menni és mindenképp másik városban szeretnék tanulni és már le lettek adva a listák csak anyám nem engedte hogy felírjak olyan iskolákat amik ott vannak ilyenkor nem lehet még jelentkezni vagy akármi megoldás nincs?2020. ápr. 19. 19:36
1/2 anonim válasza:
Szia! Most nem nagyon van rá lehetőséged. Ha jól tudom, miután elkezdted a tanulmányaidat, van lehetőséged átmenni másik iskolába. Persze nem biztos hogy átvesznek, de nagy esély van rá. Szurkolok!
2/2 anonim válasza:
Mostmár nincs lehetőséged. Nyílván majd kövi tanévben lesz lehetőséged átmenni a másik iskolába, már ha átvesznek. De így is felmerül bennem a kérdés. Miért anyád mondja meg, hogy hova mehetsz tanulni? Próbálj már meg kiállni azért, amit akarsz. Nyílván én se voltam egyedül hagyva ebben a kérdésben, de anyám csak annyiban segített, hogy gimiket keresett, ahol elég erős matek tagozat van nekem. De 100%-ben enyém volt a döntés, hogy hogyan állítom össze a listát. Nyílván gyengébb gimiket kötelezően be kellett írnom, de ez lényegtelen. Nekem anyai anyám, mindkét testvére, és a nagymamám is győrben, a Kazincyban tanult, nekem meg még fel se kellett írnom a listára, mert tudta anyám, hogy nem az a nekem való gimi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!