Így érettségi. (? )
Figyelt kérdés
Én egy,16.életévemet betöltött lány vagyok,aki szeretne minél hamarabb leérettségizni. A 9. osztályt szakközépiskolában végeztem el,de letettek szakiskolába így a 10-et már ott fejeztem be. Most szeptemberbe leszek 11-es,szakmát tanulnék. Mivel le szeretnék érettségizni és én valami teljesen más szakmára gondoltam mint amin most vagyok,ezért úgy gondoltam átmegyek egy másik iskolába,hogy ott végül megkapjam az érettségit. Lehetséges,ha más iskolába jelentkezem (természetesen estire vagy levelezőre) akkor a 11-et kezdhetem el?
Én elég kevés esélyt látok erre,de remélem tud valaki nekem segíteni vagy ajánlani olyan iskolát ahol ez lehetséges.
Előre is köszönöm a válaszokat. (:
2010. júl. 27. 15:35
1/2 anonim válasza:
18 éves korig nappalin kell járnod, utána lehet csak estin.
2/2 anonim válasza:
A szakiskolás évek nem számítanak bele a középiskoláshoz, tehát 9.től kell kezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!