Mi az, hogy csak a végzősök érettségizhetnek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 16. 11:08
11/20 anonim válasza:
A bejelentésben az szerepel, hogy CSAK végzősök érettségizhetnek.
12/20 A kérdező kommentje:
A kurrrrrrva életbe ezt nem hiszem el!!!!! Ha nem én teszem tönkre az életem, akkor valami más !!!!!!!! Biztosak vagytok benne ?????
2020. ápr. 16. 11:26
13/20 anonim válasza:
De nem....
Az alsóbb évfolyamosok előrehozott érettségi vizsgáit eltörlik, így mindössze 83 ezer vizsgázó marad az eredeti 113 ezerből. ebben benne vagyunk mi is mehetünk.. akik valamilyen módon előrehozottat tesznek azok nem mehetnek
14/20 A kérdező kommentje:
Akkor miért hangsúlyozta csak a végzősök???? Utálom a magyarokat komolyan mondom...... ott ülnek fent inkompetens barmok, remélem megtalálja őket egytől egyig a vírus .............
2020. ápr. 16. 11:29
15/20 anonim válasza:
Mert fogyatékos, a javaslatot fogatdák el
17/20 anonim válasza:
Mar tobben hivtuk az oktatasi kozpontot, mehetunk vizsgazni
18/20 A kérdező kommentje:
Akkor én is mehetek? Tavaly írtam érettségit és most két tantárgyból lenne szintemelom és jelentkeztem egyetemre.
2020. ápr. 16. 12:06
19/20 anonim válasza:
Kérdező, fel ne emeld a telefont, hogy megkérdezd az oktatási hivatalt, vagy véletlenül se várj egy órát, mire megjelenik a hivatalos hír és elolvasod a részleteket.... nem. Te hisztizz itt a gyakorin, mert az megoldja a helyzetedet.
Írták többen is: mehetsz. Próbáld feldolgozni és állj le a hisztivel.
20/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam már nem is egyszer
2020. ápr. 16. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!