Tényleg olyan rossz egyetem a Selye János Egyetem? Érdemes oda jelentkezni?
Minden egyetemről lehet hallani rosszat. Főleg, ha az ember, csak a kritikát keresi.
Én is ott végeztem, és Magyarország legjobb szakgimnáziumában tanítok, más volt selyés kollégával egyetemben.
De, szintén tanítanak rangos iskolákban selyés diplomával, ahogy cégekben is töltenek be vezető tisztségeket ilyen diplomával.
Javaslom felkeresni a hökösöket ezügyben. MINDEN egyetemet, egyetemi éveket, életet érintő kérdésedre válaszd adnak, és, ha szeretnél, a jelentkezésben is segítenek. Ahogy szívesen megválaszolják a negatív hírnév okait is.
segitunk@sjehok.org
info@sjehok.org
Ne ez alapján válassz sulit.
Ritka nagy sznob dolog és hidd el senkit nem fog utána érdekelni hol végeztél.
Van az a kb 30 suli aminek tényleg akkor neve van,hogy nagyon megéri mert minden munkahelyen előnyből indulsz de a maradék nem tudom hány tízezer egyetem kb teljesen mindegy.
A munkában utána meg úgyis az fog számítani,hogy milyen vagy,nem az ,hogy hol végeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!