Pszichológia BA -val mit lehet kezdeni?
Sokan mondják, hogy csak simán egy BA semmire sem elég. Vannak azért munkakörök amiket be lehet velük tölteni?
fizetés, munkahelytípus, milyen elhelyezkedési területek vannak?
Jelentkezhetsz vele mesterszakra. Magyarországon ez kb a pszichológia mesterszakot jelenti, de külföldön sokkal szélesebb a paletta, mindenféle szuper mesterszakok léteznek – ha nem akarsz pszichológus lenni.
Pszichológia BA amúgy Magyarországon nincs, csak Viselkedéselemző BA.
Pszichológia BA a szak elnevezése, nem pedig Viselkedéselemző BA.
A viselkedéselemző a végzettség elnevezése, nem pedig a szak neve. És nem csak pszichológia mesterképzésre lehet menni ezzel az alapszakos diplomával.
Utolsó a diplomára Viselkedéselemző van írva, nem pszichológia. A BA pedig a végzettséget jelöli nem a szak nevét, így sajnos nincs igazad. Nincs Pszichológia BA Magyarországon, csak Viselkedéselemző BA. Ez van.
Erről egyébként magad is meggyőződhetsz, ha nincs ilyen diplomád, például itt:
Amint látod, Viselkedéselemző BA a végzettség neve.
Nem ezt írtad, hanem ezt — Idézlek: — “ Pszichológia BA a szak elnevezése”
Ezt javítottam ki arra, hogy a szak elnevezése nem Pszichológia BA, mivel a BA az nem szaknév, hanem a megszerezhető végzettségre utal. A szak neve valóban pszichológia alapszak (de nem pszichológia BA). Az a precíz, amit én írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!