Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pontosan mit kell kezdeni a...

Pontosan mit kell kezdeni a regisztrációs levéllel?

Figyelt kérdés
Még június elején kaptam az Oktatási Hivataltól egy levelet. 5 lapot találtam benne: az elsőben közölték, hogy feldolgozták a 4 helyre beadott jelentkezésemet, a második lap "címe" regisztrációs levél, ami tartalmazta, hogy mit adtam meg(pl e-mail cím, telefonszám) ill. hogy hova jelentkeztem. A harmadik levél a 11 000 Ft-os jelentkezésem nyomtatott számla adatait tartalmazta. A negyedik lap a diákigazolvánnyal kapcsolatos, amelyben található egy csekk, amit ha jól értelmeztem aug. 5-ig fel kell adnom. az utolsó lapon pedig a DiákHitel lehetőségeiről írtak. Szóval... Nagyon sok kérdést olvastam itt, hogy egyesek még nem kapták meg a regisztrációs levelet. Amit én most itt második levélként megemlítettem végülis akkor ez az? És ha igen, mit kell tenni vele?
2010. júl. 27. 10:06
 1/3 A kérdező kommentje:
Viszont én úgy gondolom, hogy ezzel semmit nem kell kezdeni, mert az adott suliba való felvétel után az egyetemről kapok egy levelet, amelyben úgymond regisztrálhatok az adott szakra.
2010. júl. 27. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:

A csekket fizesd be és ennyi, ha felvettek.

Mást nem lehet ezzel csinálni...

Ha megkapod a határozatot a sikeres felvételiről, akkor kellene elvileg befizetni a diákot, de ha késik az a levél, akkor értelemszerűen fizesd be, ha a ponthatár felett vagy, ne emiatt ne legyen diák.

2010. júl. 27. 10:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. júl. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!