Két év alatt fel lehet készülni emelt kémia érettségire?
fel lehet készülni
100%-ot is lehet írni 2 évnyi készüléssel
élő példa vagyok: habár nekem 95% lett
Két év alatt lazán. Viszont nagyon függ, hogy mennyi energiát teszel bele pl. két év alatt a heti egy óra nem lesz elég.
Én egy pár éve töri emeltre készültem fel egy fél év alatt s 90%-os lett. Tudom, hogy a töri nem kémia, viszont ettől még hasznos lehet amit írok, különösen, ha bele gondolsz, hogy a törinek nincsenek szabályai vagy tudod mi volt 1867-ben vagy nem, nem fogod ki logikázni (a logika csak az összefüggések megértésében segít).
Én egy féléven át (januártól az érettségiig) otthon voltam. Nem dolgoztam csak tanultam a törit.
Mindennap tanultam. 7-9 között fel keletem. Zuhany s reggeli. Délig olvastam a könyvet, vagy fennhangon előadtam, amit tanultam a tükör előtt. Aztán ebéd (pékség, kifőzde vagy rántotta, zacskós leves). Aztán délután töri könyv, zanza.tv, Wikipédia esetleg egy témábavágó dokumentum film este 5-6-ig. Aztán szabadprgram s alvás. Péntekén jártam tanárhoz a gimibe az érettségi előkészítőre. A tanár úr adott feladatokat s akkor azokat együtt ott vagy otthon egyedül csináltam.
Ez nem azt jelenti, hogy mindennapom így ment. Mentem én is ügyet intézni, voltam beteg, voltam rosszul, volt, hogy mindenből elegem volt s semmit se csináltam, sokat merengtem a politikán, saj áltam magam mert életem szerelme pont akkor az elején a tanulásnak otthagyott, csináltam egy angol nyelvvizsgát (ehhez viszont sokat nem kellett készülnöm), el is utaztam kétszer egy-egy napra, a végén már elkezdtem Eszperantóul tanulni, hogy valami mást csináljak (azóta lett egy c1-em belőlle).
Szóval így megy... Nekem így ment.
Ha gondolod írhatsz privátot, akár te is kedves olvasó.
mi az hogy ne dőlj be?
attól, hogy te 83%-ot írsz, más írhatott jobbat
orvostanhallgató vagyok
van csopitarsam aki 98%-at is írt, szóval peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!