Össze lehet egyeztetni?

Figyelt kérdés

Úgy terveztem, idén bele kezdek egy OKJ tanfolyamba, ez a 7 napból elvesz 5öt, nappali képzés. Jövőre egyetemre szeretnék menni, fizikából érettségiznék, szóval abból is készülnöm kell az OKJ mellett (májusba érettségiznék belőle). Gondolkodtam azon is, hogy csak a fizikára összpontosítok, 1 éven át tanulom, de hát akkor itthon meg ölne az unalom, még ha magántanárhoz járnék akkor is. De muszáj eredményesen érettségiznem (emelt szint, min. 90% a cél)

Hasonló cipőben járók: Össze tudom egyeztetni az OKJ-t és az emelt érettségire való felkészülést? Nektek sikerült?

2010. júl. 26. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, mások egyszerre járnak két szakra egyetemen...
2010. júl. 26. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Te hová mész? Nálam is hasonló a helyzet. Én nem megyek okj-re, mert csak az időm venné el, és itt 1-2ponton múlik, hogy itthon töltesz még 1 évet vagy sem. Ha gondolod írj privátot egy msn címmel és beszélgethetnénk.:) Még az is lehet, hogy egy helyre megyünk.
2010. júl. 27. 10:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Én azon gondolkodtam hogy nincs szükségem az egy éves tanulásra, fél év maximum elég lenne a fizikára. Nem akarok itthon sem begyepesedni. Fogorvosnak készülök egyébként(SOTE) :-) Két ponttal csúsztam le az idén a soteről, mást meg nem jelöltem meg, csak a Gyógyszerészetit, oda fel is vettek, de nem nagyok akarok oda menni :(

OKJ-snak meg valami egyszerű, egy éves szakot akarok nézni, mindegy milyen szakterületű, a lényeg hogy ne unjam szét az agyam az egy év alatt.

2010. júl. 27. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ossze lehet egyeztetni, de miert nem inkabb vmilyen nyelvet tanulsz, ha ugyis csak azert csinalnad az okj-t, hogy ne unatkozz. igaz a nyelvtanfolyamok nem ingyenesek, de hallottam mar olyat is, hogy ha bejelentkezel munkaugyi kozpontba, onnan ingyen elkuldenek nyelvtanfolyamra. szerintem hasznosabb lenne, es meg csak okj-s vizsgakra sem kellene keszulnod, tobb idod lenne a fizikara.
2010. júl. 27. 12:49
 5/5 anonim válasza:
van fogtechnikus szak okj-n.:) Hátha még plussz pontként be is számítanák majd jövőre.
2010. júl. 27. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!