Össze lehet egyeztetni?
Úgy terveztem, idén bele kezdek egy OKJ tanfolyamba, ez a 7 napból elvesz 5öt, nappali képzés. Jövőre egyetemre szeretnék menni, fizikából érettségiznék, szóval abból is készülnöm kell az OKJ mellett (májusba érettségiznék belőle). Gondolkodtam azon is, hogy csak a fizikára összpontosítok, 1 éven át tanulom, de hát akkor itthon meg ölne az unalom, még ha magántanárhoz járnék akkor is. De muszáj eredményesen érettségiznem (emelt szint, min. 90% a cél)
Hasonló cipőben járók: Össze tudom egyeztetni az OKJ-t és az emelt érettségire való felkészülést? Nektek sikerült?
Szia!
Én azon gondolkodtam hogy nincs szükségem az egy éves tanulásra, fél év maximum elég lenne a fizikára. Nem akarok itthon sem begyepesedni. Fogorvosnak készülök egyébként(SOTE) :-) Két ponttal csúsztam le az idén a soteről, mást meg nem jelöltem meg, csak a Gyógyszerészetit, oda fel is vettek, de nem nagyok akarok oda menni :(
OKJ-snak meg valami egyszerű, egy éves szakot akarok nézni, mindegy milyen szakterületű, a lényeg hogy ne unjam szét az agyam az egy év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!