Biológus vagy környezetmérnöki? (Levelező)
Biomérnökire jártam, de ott hagytam, mert a minde napos rohangálás úgy leszívta az energiámat, hogy semmi erőm nem jutott a tanulásra emiatt meg is utáltam, pedig nem volt olyan rossz.
Úgy döntöttem, hogy nem megyek megint nappali képzésre emiatt, de sajnos biomérnökiből csak nappali van. Milyen ehhez hasonló képzés van amit levelezőn eltudnék végezni és meg is éri? A biológuson és környezetmérnökin gondolkoztam, de nem tudom azzal el lehet-e egyáltalán helyezkedni BSC-vel.
Egyenlőre egy FOSZK-ra jelentkeztem, de nagyon érdekelnek a természettudományok, főleg a biológia, ezért ha elvégzem a FOSZK-ot szeretnék egyetemre jelentkezni, viszont nem szeretném, hogy az ott megszerzett tudásomat ne tudjam használni a munkámban.
Viszont szeretnék olyan szakot választani, amivel akár BSC-vel is el tudok helyezkedni ha nem tetszik annyira az egyetem.
Én környezetmérnökként végeztem. Az évfolyamból nagyon kevesen tudtak ebben elhelyezkedni, ők is tűz- és munkavédelmet tanultak hozzá.
Mondjuk én is, de nekem így se sikerült.
Én átképeztem magam szoftverfejlesztőnek, ez ezerszer jobban tetszik is, de ezzel is vért izzadtam, mire sikerült elhelyezkednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!