Mentőtisztit el lehet végezni úgy, hogy hetente csak három napot tud a hallgató tanulással tölteni?
Figyelt kérdés
Például levelezőn. Furcsa, de ilyen formában is indítanak mentőtiszt képzést.#egyetem #szakma #Debrecen #levelező #hivatás #Debreceni Egyetem #képzés #mentő #hallgató #mentőtiszt
2020. ápr. 4. 21:42
1/3 anonim válasza:
Semmi furcsa nincs ebben, elobb volt levelezo belole, mint nappalis kepzes. Gyakorlatot igy is ugy is teljesiteni kell. Ezt a 3 nap tanulast nem ertem. Annyira be vagy táblázva hogy egy ora sem jut ra azon kivul? Amugy minden megoldhato, nyiregyhazi kepzes ugy is egyszerubb, mint pl. az SE.
2/3 anonim válasza:
Kva nehéz szak alapjáraton is. Nemhogy heti 3 nap tanulással. Nem a bejárással van a gond, hanem, hogy nagyon sokat kell tanulni, és ha mellette "andalogsz a mezőn" és mást dolgozol, sosem érsz célba (ahogy az évfolyam 60-70%-a se)
3/3 anonim válasza:
Erre nem lehet általános választ adni. Nagyon sok múlik azon, hogy mennyire vagy tehetséges a tanulásban. Vannak, akik dögnehéz egyetemi szakokat is képesek 8 órás munka mellett elvégezni, mert olyan szivacs agyuk van, hogy vizsga előtt kétszer elolvasnak egy kinyomtatott PowerPoint diasort és átmennek; míg vannak, akiknek nappalin, "főállású egyetemistaként" sem megy ugyanez. Az egészségügyi szakok az átlagosnál nehezebbnek számítanak, nappalin is sokan kihullanak, feladják. De ha képes vagy hatékonyan tanulni, s főként van benned kitartás, akkor menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!