Egy tanár újraérettségizhet abból a tárgyból, amit tanít?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!
Egyébként egy 18 éves gimnazista vagyok, idén érettségizem (?). Bízom benne, hogy meglesznek a pontjaim, és nem kell bevetnem az itt javasoltakat, szóval csupán kíváncsi voltam, érdeklődtem, milyen lehetőségeim lennének. :)
Kedves Kérdező!
Amennyiben nem vesznek fel elsőre, sokkal jobban jársz, ha kihagysz egy évet és addig dolgozol, felkészülsz a magyar újraírására. Nyelvet is tanulhatsz, jelentkezhetsz valami izgalmas pár hónapos tanfolyamra.
A tanári nem jó ötlet Zs tervnek. Rengeteg szakmódszertant, beadandót, tanítási gyakorlatot kell végigszenvedned mire eljutsz a diplomáig. Igazi elhivatottság nélkül nehéz 6 évet végig tanulni. Keveseknek sikerül motiváció nélkül eljutni a diplomáig, de ha mégis, akkor később tanárként több kárt okoznak a diákoknak, mint hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!