26 évesen késő lenne már elkezdeni egy mérnöki Bsc-t?
30 éves korodra már mérnök lehetnél, ami szerintem teljesen normális kezdés még.
Amúgy szerintem soha sem késő bele kezdeni abba amit szeretsz, akár +50esen is ha minden vágyad, hogy építész mérnök vagy mondjuk ménrökinformatikus legyél, akkor meg éri.
Az anyagi része, hogy megéri-e idősen váltani szakmát, amiben több a potenciál, de újból kezdő fizetéssel indul, amikor már mondjuk +50 évesen remélhetőleg van +20 év tapasztalatod más szakmában így nem már magasabb a fizetésed.
... de ez szerintem 26 évesen még nem játszik közre.
Szóval nyugodtan.
26 évesen miért lennél öreg kb. akármihez is????
Tanulni meg főleg nem késő, azt soha nem késő!
30 évesen sem öreg ám az ember, sőt! :DDD Nyilván 25 körül a 30 soknak tűnik, de hidd el, 30 után pont ugyanolyan a világ, mint előtte volt, nem változott semmi.
Kezd nyugodtan!
23 évesen kezdem újra az egyetemet, nappalin. (Sajnos - nem sajnos, nincs levelező képzés, de mellette majd dolgozni fogok).
Tudok olyanról aki 25 évesen kezdte az orvosit.
Úgyhogy emiatt ne aggódj!
Még mindig lesz 30 vagy 30+ éved dolgozni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!