Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Távoktatás tesi?! Hogy legyek...

Távoktatás tesi?! Hogy legyek hiteles?

Figyelt kérdés
Heti 25 kilométert kell jutnunk, ami a tesi órát helyettesíti. Kaptunk alkalmazás javaslatokat telefonra ami méri a megtett kilométereket. A szabadba való futásra buzdítanak minket. Én nem akarok kimenni, viszont eddig is rendszeresen futottam a futógépünkön. Csak sajnos dátumot nem ír ki. Hogy küldjek erről hiteles képet, hogy hihető legyen, hogy én akkor annyit lefutottam?

2020. márc. 23. 07:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszéled meg a tanárral? Szerintem biztosan meg érti, ha nem szeretnél ki menni
2020. márc. 23. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lefényképezed most a km számlálót. Elküldöd neki. Majd mikor lefutottad a 25 km-t, akkor megint lefényképezed, s elküldöd.

Mert mégis miért lenne egy olyan kép a telefonodon, amin pont 25 km-t futottál valamikor...?

Vagy vedd fel videóra az egészet, s gyorsítva küld át. :D

2020. márc. 23. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Szerkeszd meg es kesz
2020. márc. 23. 08:44
 4/6 anonim ***** válasza:
65%

Kezdjük ott, hogy NEM VAGY KÖTELES semmilyen alkalmazást telepíteni a saját tulajdonodban lévő telefonra! Ezt egy tanár sem kérheti! Nem kérhet be GPS adatokat stb! Ez ugye alap!

Innentől vond meg a vállad, hogy te nem teszel a telefonodra ilyen alkalmazásokat, mert nem biztonságosak - amúgy tényleg nem azok, általánban adatot gyűjtenek.

Vagy mondd azt, hogy sorry, windows phone-ra váltottál, vagy symbianra! És kész!

A tanárt meg simán fel lehet jelenteni, ha alkalmazásokat akar a diákok telefonjára telepíttetni! Mivel ezek adathalász alkalmazások, monitorozzák a dolgaidat!

2020. márc. 23. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:
97%

A szabadba való futásra buzdítanak minket.

Nem normális, különösen városban, ahol nincs kert. Vegyél lépésszámlálót.

2020. márc. 23. 17:32
 6/6 anonim válasza:
100%

Nálunk a tesi tanár az endomondo nevű alkalmazást ajánlotta.

Nagyon sok felé sport közül lehet választani.

Az egyik kiegészítő feladat az nálunk is a futás ezért már használom 2 hete. Eddig semmilyen probléma nem volt vele igaz én szabadban futok ahol ki jelzi hogy merre futottam, mennyi idő alatt, mennyi kilómétert stb. Azt hogy futógépen mennyire működik azt nem tudom de szerintem egy próbát megér.

Illetve én is jobban támogatom a szabadban a futást biztos van valami hely a környékeden ahol nincsenek emberek, esetleg este felé vagy éppen reggel. De természetesen nem vagyunk egyformák mindenki mást szeret.

2020. márc. 28. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!