Hogy tudnák felkészülni a magyar középszintü érettségi második részére?
Először is, tudnék.
Másodszor, miért nem a tanárodat kérdezed meg erről?
A teljes érettsegire való felkészüléshez elég a tanórák 90%án ott lenni.
Sajnos, ha a tanár alkalmatlan, nem jut el addig, amíg kéne. Ha eljut és a diák alkalmatlan, akkor is fennáll ez az eshetőség.
Amit mi csináltunk, hogy a párhuzamos osztály tanárát kértük meg, hogy tanítson.
Informatikai alapok is hiányosak lehetnek, mert a "vers elemzés alapjai" kifejezés illetve a "műelemzés alapjai" kifejezés is - tudósokat idézve - "számos hasznos dolgot" mutat, mint:
Nekem is hasonló a problémám :D
És igen, nekem pl. olyan rossz tanárom van, hogy egész életemben 2 novellát kellett "érettségisen" elemeznem, abból is egyiket félbehagytuk. Ráadásul nyolcosztályosba járok, szóval 8 év alatt sem sikerült az alapokat megtanítania. De az összes családi történetét ismerem, és a költők életrajzát is sikeresen bemagoltuk..
Én most arra gondoltam, hogy konkrét érettségiket és megoldókulcsokat nézek, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!