A nyári szünet elegendő felkészülni az egyetem emelt matek részére?
Figyelt kérdés
Idén érettségi, és 90%-ot szeretnék írni matekból. Az idei tanévet erre szeretném rászánni, a nyári szünetet pedig konkrétan az egyetemre való felkészülésre.
Szerintetek ez így életszerű? Nem járok faktra.
Óbudai Egyetem mérnökibfó lenne a cél
2017. szept. 18. 08:28
1/3 anonim válasza:
Ha tudsz tanulni, akkor igen. Ha rendszeresen eljárnál tanárhoz, akkor is. Ha csak ülsz a könyv fölött, memorizálod, ami bele van írva, meg a típusfeladatok megoldását, akkor jobban jársz, ha inkább strandra mész.
2/3 anonim válasza:
matekfakt nélkül 90%os emelt matek érettségi? Ha nincs magántanárod ezt nem tudom hogy gondoltad.
3/3 A kérdező kommentje:
90%-os kozepszintu. Duplazni szeretnek.
Az emelt rész alatt az egyetemre való felkészülést értettem. Hogy ne essek ki az első hónapban. Deriválás, integralas stb.
(bocsi az ekezetekert, most telőről írtam)
2017. szept. 18. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!