Magyarországon hogyan fog folyni az általános iskolásoknak a digitális oktatás?
Sok helyen nincs korlátlan internet otthon.
Nálunk ahova a szomszed gyerek jár ,14 fő ebből legtobbnek csak okostelefon van azon se mindig van net mert elfogy,nem korlátlan
Tablet van vagy 4nek laptop 2nek
Már ki kérdeztek őket és a gyerekre néha én vigyázok míg haza nem ér az anyja.
Nah ez hogy lesz megoldva ? Egy hétig tanul neten keresztül utána nem,mert elfogyott a net 😀
Ez is keleti régió ,én is látok sokmindent.
Az egy dolog hogy van okos telefon de ahhoz korlátlan net is kell.
Anélkül nemsokat ér.
# 3
Miben változna a véleményem? Arról írtam, hogy az anyagi helyzet nem feltétlen függ össze a technikai eszközök meglétével. A digitális oktatás működőképességéről nem tudok nyilatkozni. :)
Egy biztos:
Még 1 hét pihi lesz,mert mire kész lesz ez a "digitális" dolog...
Év ismétlés,valószínűleg....
Gondolj bele,abból mekkora botrány lenne..
Én nem tudom elképzelni hogy év ismétlés lenne.
Szerintem majd elküldik emailen az anyagokat aztán ennyi.
Az iskolák meg már bezárva maradnak
#9 Az, hogy elküldik e-mailben, az még NEM digitális oktatás. Az anyag a tankönyvekben is benne van, tehát nincs is mit küldeni. Oktatás az lenne, ha vagy skype-on és hasonlón zajlana az óra (ami kivitelezhetetlen lesz) vagy pedig felvennék kamerával a tanár előadását. (Amire szintén nincs meg a megfelelő technika, nagyon maximum 1-2 tanár tudná kivitelezni.) A tananyagot bárhonnan meg lehet szerezni, de az még nem oktatás.
Nagyon hamar rá fognak jönni, hogy kár volt ilyen elhamarkodottan, nagyzolva beszélni erről a digitális dologról, mert 0 az esélye a megvalósításának.
Amit még el tudok képzelni, hogy ha évismétlés nem is lesz, de nyáron valószínű, hogy be kell járnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!