Matek és filozófia szerintetek jó párosítás?
Első válaszolónak sem erőssége a szövegértés :D
Elvont gondolkodást igényel, ha ez megvan, szerintem jó ötlet. Alapos rálátást ad a dolgokra.
Egyébként matek bscvel nem kerülsz mekibe.
Csináld azt, ami érdekel, amiben ki tudsz teljesedni.
Egyébként , én nem tudom, hogyha pl sima filozófiát oktatnak, akkor lehet , hogy az lesz; hogy megtanítják neked, hogy pl Xy-nak, és Z-nek mi volt mondjuk az 1800-as években a véleménye az akármiről; de nem gondolkodni tanítanak, tehát nem a leg kreatívabb tevékenység; tehát lehetséges, hogy az senkit nem fog érdekelni, hogy neked mi a véleményed az adott dologról. Hanem csak pl beleverik a fejedbe régebbi tudósok véleményét magolás-szerűen. Tehát attól te nem tudom, hogy mennyit tudhatnál például fejlődni. De amúgy lehet, hogy kreatív része is van; én ezt nem ismerem.
*Egyébként csak a gondolkodásmód miatt szerintem fölösleges lehet bármelyiket magadra erőltetned.
Ha mondjuk amúgy nem konyítasz a matekhoz, és mondjuk talán nem jó a magolókád (hogyha például az kell hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!