Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van olyan gazdasági bsc szak,...

Van olyan gazdasági bsc szak, ami nehézségében megközelíti a mérnöki, vagy természettudományos képzéseket?

Figyelt kérdés

Tudom, a nehézség relatív, kinek ez, kinek az stb. Ennek ellenére össze lehet hasonlítani. Például ha a matekot vesszük, az mindenhol ott van, így jó összehasonlítási alap.

A gazdaság-pénzügy matematikai elemzőről azt hallottam, nagyon nehéz, viszont az osztatlan.

2020. márc. 9. 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elég szubjektív, meg az se mindegy milyen mérnöki! Ha csak az alapszakot nézzük, akkor az Alkalmazott közgazdaságtan a legkomolyabb (ott van a legtöbb matek is), ez nehézségben mérnöki szakok nagy részét azért felülmúlja. A legnehezebb mérnökiket viszont (villamos, gépész, mecha, vegyész) én azt mondanmám, hogy azért nem. De ez nagyon emberfüggő is tud lenni azért.

Amik viszont már nagyon hirhedtek, és egyik legnehezebb szakok egész bizonyosan az összes közül, az az általad említett GPM, meg a biztosítási-pénzügy matematikai MSc-t. De ezek ugye nem alapszakok, mint írtad is.

2020. márc. 9. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ilyen gazdasági szak. Egyedül a gazdmatek ami mérnöki szintű, de az meg osztatlan. Az alkalmazott közgáz se könnyű, de nem éri el a mérnöki szakok szintjét nehézségben.
2020. márc. 9. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!