Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nos, Valaki bírna egy államila...

Nos, Valaki bírna egy államilag támogatott egyetemet vagy főiskolát javaslani?

Figyelt kérdés
De olyat, ahova egy érettségivel rendelkező Ember még most is beiratkozhatna most és főleg csak a történelem érettségi pontszámát számítják, na meg nyelvvizsga nem "kell", kivéve.. a diploma megszerzéséhez.
2010. júl. 24. 20:58
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Az kedvésbé sem kevés pénz. Annál nincs olcsóbb? Lehet részletben fizetni? És ha lehet, akkor van egybőli kezdőrészlet, hogy rögtön le "kell" tenni valamennyi summát az asztalra?
2010. júl. 24. 22:28
 32/41 anonim ***** válasza:

"mások már a türelmüket buktatták meg"

Nem, erről szó sincs, én csak röhögni szeretek a hüly.éken, akik kamuznak. Felpiszkáltalak, hogy miket írsz, de a türelmemhez közel sem férkőztél, ehhez azért ez kevés. Végülis viselkedési problémákkal küzdő gyerekekkel foglalkozom...

A legsúlyosabb esetemnek is több esélye lenne egyetemen, mint neked, megsúgom. Ne törd magad, pont tegnap mondták, hogy nincs elég sofőr.

2010. júl. 24. 22:28
 33/41 A kérdező kommentje:
És hol nincs elég "Az"? Te Válaszoló... biztos átérezheted a Páceienseid, hogy miután fordulnak Hozzád? Őket is Valaki lehülyézhette kinevetőleg. Neked az okulás nem árt meg, Gyermekem.
2010. júl. 24. 22:31
 34/41 anonim ***** válasza:

Gyermekem? 28 éves vagyok, és csak anyám gyermeke vagyok.

És nem orvos vagyok, nincsenek pácienseim, ne használj szavakat, amiket nem ismersz.

Őket pedig nem hüly.ézte le senki. A viselkedési probléma a VISELKEDÉSSEL kapcsolatos, nem lélekkel.

Kevésbé átérezni, mint kezelni kell. Persze kell átérezni is, sok esetben... de egy ilyen probléma nem egyenlő a szimpla földi butasággal, amiről a te esetedben beszélhetünk.

Neked sem ártana egy pszichológus kolléga önismereti tréning céljából, és ezt a legőszintébb segíteni akarással mondom.

2010. júl. 24. 22:35
 35/41 A kérdező kommentje:
Minden szavam megfelelt, kivéve amit elütöttem.... Biztosan, Aki viselkedési zavarral küzd, nem zárom ki, hogy lehordják hülyének. Képzeld Én meg nem 28 éves vagyok, de legalább lehet alkalmam egy Anyja dédelgette ilyen megfontolt Emberrel. Kárpázatos ez a net. Azért segítesz is, ha már készséged reklámozhatod?
2010. júl. 24. 22:40
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyre érthetetlenebb amit írsz. Kábé olyan stílus, mintha webfordítóval fordítottad volna más nyelvről.
2010. júl. 24. 22:41
 37/41 anonim ***** válasza:

Ezidáig segítettem, és nekem nem kell önreklám, ha valamit annak vettél esetleg... Neked viszont erős propagandahadjáratba kellene kezdened, ha valaki akarsz lenni, mert azzal, hogy itt várod egy fórumon, hogy a szádba adjuk a megrágott falatot, akkor ráfaragtál!

Nem tudunk helyetted keresni, és ezt kábé ötödjére írom! Ajánlották a felvi.hu-t, azt én is tudom javasolni, én is ott kezdtem neki anno, és tessék: élek.

2010. júl. 24. 22:43
 38/41 A kérdező kommentje:
akkor melyik ilyen egyetem vagy főiskola is lehet javasolt? mert mára ha nincs elégtételt nyújtó felelet, akkor ennyi lehetett....
2010. júl. 24. 22:46
 39/41 A kérdező kommentje:
A csudába, eddig egyik kérdésemre sem kaptam SOHA itt kielégítő választ, kivéve.. amit Valakinek megmutatva az oldal hatékonyságát tettem fel, ami tény szerinti információközlést jelent. Nem találok ott, nem is értem ezt a felvis oldalt vagy mit. Dehát kösz a reagálhatásotokból és főleg az Általan legjobban útáltból, az IDŐTÖKBŐl. Szép az este, megköszönöm, hogy rosszabbhoz képest szép. És kedvetekbe telt válaszolásotokat is.
2010. júl. 24. 22:51
 40/41 anonim válasza:
100%

.........

ez kb. Bartos Cs. István, tanyasi filozófus szintje...(kedves kérdező)

2010. júl. 24. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!