Nos, Valaki bírna egy államilag támogatott egyetemet vagy
főiskolát javaslani?
11/41 A kérdező kommentje:
NEM KAMU. Megnézhetitek a többi kérdésem írt stílusát is.. na... Fontos erre a válasz!!!
De már válaszoltunk!
Idén már nem indul állami támogatott, úgyhogy pihenjél rá a dologra, ne vergődjél itt ennyire.
Addig tegyél le valamilyen nyelvvizsgát, vagy izmosíts a pontjaidon, mert viszont max szilvafelezés-kondérmosás szakra fogsz kelleni...
2010. júl. 24. 21:38
13/41 A kérdező kommentje:
Oszt hogyan lehet ponterősíteni? Okoska. Fél év alatt vagy mennyi idő az.. nem sikerülne lenyelvizsgázni, mert azért majdnem nulla szint az a szint. Na meg akkor, csak januártól lehet meg az esély bejutni egy államilag támogatott történelmi tagozatos egyetemre? Vagy hogy?
2010. júl. 24. 21:47
15/41 A kérdező kommentje:
Az meg milyen? Hát nem mindegy? Amilyen lesz és amilyennek értelme van... lehetőleg olyat szeretnék.
ősszel emeltérettségit teszel, nyáron felkészülsz rá, plusz elmész egy nyelvtanfolyamra, hogy nyelvvizsgád is lehessen. Ha egyetemre akarsz járni, dolgozz meg érte! Ott se fogsz másnaposan átmenni a zh-kon
2010. júl. 24. 21:49
Ponterősíteni? Például újraérettségizéssel. A nyelvtanulást meg baromi gyorsan kezdd el, mert azzal nem kéne büszkélkedni, hogy "héé, tök hülye vagyok ám minden idegennyelvhez!" Jézusom.
2010. júl. 24. 21:49
Hát nem erre a félévre meg az utolsó percre kellett volna hagyni... Én már nyolcadikos koromban letettem az első nyelvvizsgámat, gimiben meg még kettőt, ráadásul kitűnőre érettségiztem (bár még a régi rendszerben), de akkora húzás volt az egyetemen, hogy így is ponthatár fölött mindössze 2 ponttal kerültem be... :S
Szóval erre nem fél évet kellett volna áldozni, és főleg nem az utolsó fél évet...
Nyelvvizsga pluszpont sokat számítana, de ha nincs, hát nincs... Főiskolaira talán elég lesz.
Keresztfélév januárban indul, arra tudsz felvételizni, a kiszemelt intézmény honlapján tudsz utánanézni a követelményeknek.
2010. júl. 24. 21:50
19/41 A kérdező kommentje:
Hát Nekem most akaródzna szeptemben járnom valahova. Az nem izgat Senkit? Fősuli csak van valami olyan, ami hátha még felvesz... vagy ilyesmi. Vagy "mittudonÉn". Izé.. Nektek már begyakorlott Válaszolóknak csak lehet valami ötletetek.
Nincs. Érted, hogy nincs? Senkit nem érdekel, hogy te szeptembertől akarsz járni. Ezt már februárban jelezned kellett volna azzal, hogy beadod a jelentkezésed. Ráadásul ilyen eredményekkel amúgy sem kapkodnának utánad az egyetemek.
2010. júl. 24. 22:00
Kapcsolódó kérdések: