Angolosok figyelem segítségre lenne szükségem?
11.osztàlyos vagyok a tanár fel adott egy olyan feladatot, amiben beadandókat kell csinálnom a következőkről:
1. Travelling
2. Daily routine
3. My school
4. Christmas and New Year
5. Clothing
6. Free time activities
7. Seasons
8. Introduction
9. Sports
10. My family
11. My flat
12. Hobby
13. Shopping
14. Meals
15. TV, radio
16. Music
17. PC, mobile phones and modern technology
18. Pets
19. Kisvarda
20. Environment
Ha ezekről tudnátok nekem írni angolul egy 10-15.szavas fogalmazást, azt meg köszönném!
:DDDDD
Senki nem fogja megírni helyetted a házi feladatod, ingyen legalábbis biztosan nem. Teljesen feleslegesen gépelted be az egészet.
Komolyan azt gondolod, hogy valaki helyetted megírja a házi feladatodat? Ráadásul vadidegen írja meg, hogy mi a hobbid, a szabadidődben mit csinálsz meg írjon Kisvárdáról?
Ez ám a lustaság!
3as, arra van az oldal, hogy segítsenek az emberek egymásnak, nem azért, hogy megírják a házi feladatot azok helyett, akik lusták.
Ki az a hüle, aki 20 témáról ír egy 200-300 szavas szöveget? Ráadásul honnan a ... ból tudja bárki is, hogy a kérdezőnek miyen a lakása, milyen hobbijai vannak, mit szokott vásárolni, milyen zenét hallgat, milyen állatai vannak, plusz ismerje Kisvárdát és hogy a kérdező mit sportol....
Gratulálok a kérdezőnek, valószínűleg azt sem érti, hogy mi a feladat, de te se, hiszen nem tudsz angolul, ezért nem tudod mik vannak a felsorolásban, csak idejöttél okoskodni - már ha nem a kérdező másik regisztrációja, mert nem is értem mit keres az angol topikban valaki, akik nem tud angolul...
Kérdező nem egészen értelek, de lehet, hogy bennem van a hiba:
kérdésedben: "11.osztàlyos vagyok, a tanár fel adott egy olyan feladatot..."
utolsó válaszodban: "11.éve nem járok iskolába és otthol tanárok nélkül nagyon nehéz"
Egyszer 11.osztályos vagy, másszor 11. éve nem jársz iskolába. Egyszer a tanár adta fel a feladatot, másodszor meg tanár nélkül nehéz. Hogy van ez?
Mondjuk lényegtelen, mert az utolsóval egyetértek +továbbra sem értem hogyan tudná helyetted megírni bárki (ha nem zavarná, hogy csalás és hogy semmit nem tanulsz ha más írja meg), hogy mi a TE napi rutinod, milyen a TE iskolád, mik a TE hobbijaid, mileyn állataid vannak és hogyan írjon Kisvárdáról. Érted a feladatot? Ismered a szótárt? Attól, hogy mozgássérült vagy tudsz gondolkozni, azért tanulsz angolul, hogy aztán tudjál is - gondolom. Ha más írja meg helyetted a házit, hogy fogsz megtanulni angolul? A házi azért van, hogy gyakorolj és ha valamit nem tudsz, nem értesz, az kiderüljön a tanárnak (ami nem tudom, hogy akkor most van-e vagy nincs, de mindegy is), hogy el tudja magyarázni és te megértsd, megtanuld. Ha bármilyen akadálynál, nehézségnél azzal fogsz majd jönni, hogy mozgássérült vagy és ezért nem tudsz mondjuk angolul beszélni vagy ezért nem tudod a történelmet, ezért nem tudsz helyesen írni, akkor mit fognak gondolni, ki fog komolyan venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!