Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BME egészségügyi mérnök?

BME egészségügyi mérnök?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Ez a szak nagyon felkeltette az érdeklődésem.Jelenleg emelt biosz kémia tagozatom vagyok gimiben.Láttam,hogy ez a szak csak msc ben végezhető.Milyen alapszakot érdemes hozzá választani?

Aki esetleg ilyen szakon van/vagy itt végzett tud véleményt írni milyen nehézségű/mennyire szerette?

Milyenek diploma után a kilátások?

2020. febr. 16. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

4. A mesterképzésbe történő belépésnél előzményként elfogadott szakok

4.1. A 9.4. pontban meghatározott kreditek teljesítésével elsősorban számításba vehető: a műszaki, az informatikai, az orvos- és egészségtudomány és a természettudomány képzési terület alapképzési szakjai, valamint az általános orvos, fogorvos és a gyógyszerész osztatlan szak.

Amit én ajánlanék: Gépészmérnök,villamosmérnök,mérnökinformatikus,fizika,kémia alapszak vagy fogorvos/gyógyszerész/orvos.

2020. febr. 16. 14:15
 2/2 anonim ***** válasza:
73%
a biomérnökit is elfogadják :)
2020. febr. 16. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!