Hogyan lehet átmenni egy másik szakra egyetemen?
Figyelt kérdés
Az én esetemben elesek a nyelvvizsga pontomtól, mert angolbol emeltezek es abbol is tettem le a kozepfokut. Pont annyi hianyzik amivel biztosan nem fogok bekerulni kereskedelem es marketingre, igy ugy gondoltam, hogy jelentkezek egy masik szakra es felevkor vagy evkozben megprobalok atjelentkezni, csakhogy a tanaraim ebben nem tudnak segiteni mert nem rudjak hogy mukodik es konkret valaszt sem talalok arra sehol, hogy hogy mukodik ez az egesz.. Valaki aki egyetemista tudna esetleg segiteni? Nagyon nagyra ertekelnem.😇 Btw a Debreceni Egyetem erdekelne es ugy gondoltam jelentkezek kozossegszervezoire mert ott szerintem a krediteket is konnyen ossze lehet szedni, mar ha ez kell egyaltalan hozza.2020. febr. 13. 13:52
1/1 anonim válasza:
Átjelentkezni szakok között akár az adott egyetemen akár különböző egyetemekre csak azonos képzési csoporton belül lehet. A kermar gazdasági a közösségszervező bölcsész képzés azaz nem lehet átjelentkezni. De ha még azonos képzési csoporton belül jelentkezel át akkor sem garantalt az állam által finanszírozott hely megtartasa. Amennyiben a kermar a számodra ideális szak akkor vagy meglesz a pontod az államira vagy bevallalod a koltsegteritesest és jól tanulsz és az első év végén átsorolnak az allamiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!