Matek érettségiről elzavarnak ez miatt?
Kérdező, te tkp. tartalomjegyzékről beszélsz színes ragaccsal. Ha tényleg sokat használtad volna - ti. annyit gyakoroltál volna a matek érdekében - akkor tudnád, hogy hol vannak a nevezett részek. Mi mellett, hogy odalapozz. Esetleg már fejből mennének a képletek.
Ha meg ilyen segítség kell, akkor meg a matek nem megy eléggé, és nem az lesz a lényeg, hogy tartalomjegyzékből vagy posztittel keresed ki.
A májusi éretttségiig még gyakorolhatsz eleget, és akkor nem kell ez a marhaság.
Az oldaljelölőket kb 3 mp eltávolítani, ha mégsem engedik. Szóval ha téged megnyugtat, akkor ragaszd bele.
Anno még más rendszer volt, én központi érettségi-felvételit írtam. Nemcsak más iskolában, hanem más megyében is, mint a gimnáziumom. Agyonpreparált fv-táblám volt, mert a matektanárom azt az elvet vallotta, hogy bizonyos dolgok azért nincsenek benne, mert a szerkesztő nem értett hozzá és kihagyta. Ezért egy csomó dolog tollal volt beleírva. Anno jeleztem, kérdezték, ki ez a tanár, mondtam a nevét, bólintottak, használhattam.
Tudom, hogy ez már nem működne most... de nem is láttam mostanában új kiadást belőle, lehet, ezek már benne vannak mind ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!