Erről az online érettségiről mi a véleményetek?
Ezt te hol látod? Azt írják, hogy omnline érettségi, ez csak pongyolaság, nagyon sokan az érettségit adó középiskolát hívják érettséginek, itt a GYIK-on is. Mások meg a felvételit. Se online érettségi, se esti érettségi, se más ilyesmi nem létezik. Az érettségi tanfolyam fából vaskarika, érettségizni csak középiskola elvégzése után lehet.
Azt nem látom, hogy ilyesmit hazudnának, hogy online meg lehet írni az érettségit. Az érettségi vizsgák helyszínét, létszámát be kell jelenteni a kormányhivatalnak, a feladatsorok is papíron vannak. Ettől függetlenül valószínűleg nem tisztességesen működő intézmény.
Nekem már ez az elképesztően pongyola megfogalmazás sem nyerő, ahogy a rengeteg nyelvhelyességi és vesszőhasználati hiba sem.
Kedvenc mondatom:
"A mai világban nem meglepő kijelentés az, amikor azt halljuk, hogy nincs időm elvégezni az érettségit, mert nincs rá időm." :)
Már ezekből is látszik, hogy kamu az egész.
Meg ez se rossz:
"Címet azért nem találsz a weboldalon, mert e-mail formájában küldi a rendszer, amint elküldted e-mail formájában a jelentkezésed!"
Ha igaz is lenne, gondolják át nagyon, hogy jól csinálják-e :D
#4-5 voltam. közben kicsit utánanéztem.
A vizsgahaz ugyanaz a társaság, mint az infoblokk, és az meg ugyanaz, mint a bukott Paulay.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
Itt olvasd el a belinkelt cikket. Egyébként a GYIK-on belül is rákereshetsz, mert rengeteg ilyen kérdés volt már.
"A cipőt ne vessétek le a felkészülés alatt.
Papucsban ne gyertek vizsgázni."
Hát ez óriási! Igazán komoly hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!