Pótfelvételit csak akkor lehet csinálni ha sehova nem vettek fel az első körben?
Figyelt kérdés
Az első helyen megjelölt szakra sajnos nem vettek fel. De a második, harmadira elég pontom van. De mostmár úgy érzem h mégsem akarok oda menni. Ilyenkor lehet még pótfelvételizni vagy bele kell nyugodni?2010. júl. 22. 21:25
1/5 anonim válasza:
bele kell nyugodni. max mész újra jövőre.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet pótfelvételizni ilyenkor. Csak akkor, ha sehova nem vettek fel, vagy alapból be sem adtál jelentkezési lapot.
Ha nem akarsz a második szakra menni (mivel a 3.-ra sem mehetsz, ha a másodikra felvettek), akkor ne menj el beíratkozni és próbáld meg jövőre.
3/5 anonim válasza:
Pótfelvételizni csak az mehet akit sehova sem vettek fel első körben. Ha minden kötél szakad és nagyon nem akarsz oda menni akkor ne iratkozz be.
4/5 A kérdező kommentje:
Ó a francba. Hát akkor mostmár elmegyek. Nem akarok egy évet dolgozni.
Köszi
2010. júl. 22. 21:35
5/5 anonim válasza:
Szerintem menj. Én tavaly nem jelentkeztem gondoltam dolgozom egy évet. Nem vettek fel sehova még hipermarketbe se pedig nyelvizsgám van meg minden. Szóval szerintem menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!