Vendéglátás-turizmus, élelmiszer-mérnöki, vagy dietetika? Vendéglátásban melyiknek venném a legtöbb hasznát?
Figyelt kérdés
Vendéglátásban dolgozom, az előrelépéshez diplomára lenne szükségem, de mindegy, milyenre. Ezt a három bsc-t néztem ki, hogy talán jó lehet. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás?2020. jan. 30. 16:25
1/2 anonim válasza:
Gondolom el sem olvastad melyik szak mit is csinál pontosan, mert akkor egyből kilőttél volna a vendéglátás-turizmuson kívül mindent.. ...de megkönnyítem a dolgod és csak azt mondom hogy válaszd a turizmus-vendéglátást..
2/2 anonim válasza:
Élelmiszermérnökin nagyon sok a fizika, kémia és géptan/műszaki ismeretek.
Szaktársam levelezőn kezdte a pályáját, élelmiszerin.
Sajnos csak úgy tudták megoldani az óráit(SZIE), hogy rendesen havonta egy héten át munkanapokon is volt tanítás, amit munkával nem tudott összeegyeztetni.
Dietetika is egy vad egy szak.
Anatómia, alkalmazott biológia, szövettan..
Van levelezőn is, de nagyon meggondolnám..
Turizmus-vendéglátáson is vannak nehezebb tárgyak, de ezek(főleg módszertani és üzleti: közgáz, gazdasági matek, pénzügy, számvitel, vállalatgazdaságtan stb.) egy kis tanulással kipipálva találhatod a neptunban.
Szóval szerintem turizmus-vendéglátás, ha már ott is dolgozol.
Legalább szakirányú végzettséd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!