Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért engedik egyetemeken ezt...

Miért engedik egyetemeken ezt az újra jelentkezés dolgot?

Figyelt kérdés

Vannak minimális tanulással teljesíthető minimum követelmények, amelyek az egyetemen vagy államin maradáshoz szükségesek. Gondolok itt a 36 kreditre, 3-3,5-ös átlagra, max 5 bukásra, egy tárgyat 3x lehet felvenni, stb.

Én elhiszem, hogy előfordul, hogy valakinek félresikerül egy féléve, vagy egy vizsgája, mindenkinek lehet rossz napja. De ezek a követelmények attól még könnyedén megugorhatók, hogy valakinek volt 1-2 rossz napja, mégis igazából mit sem érnek, mert simán és egyszerűen 3 kattintással újra jelentkezik bárki, elfogadtatja a tárgyait, aztán mindent lenullázva folytathatja az egyetemet..

Ennek mégis így mi értelme? Aki ezeket nem ugorja meg, az valószínűleg nem az adott szakra való.

2020. jan. 28. 17:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#9: az 50 fő még hihető is. A 14 tárgyra én is felkaptam a fejemet. Gépészmérnöknek tanulok, 8-9 tárgyunk van egy félévben.
2020. jan. 29. 16:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

építészmérnökire járok nem egy sétagalopp

ismerek olyat akinek újra kellett felvételizni és igen képzeld van olyan tanszék (bme) akinél hiába tudod az anyagot oda vissza akkor is megbuktat és kb szerencse az egész

plusz vannak olyanok akik inkább elengednek tárgyakat, mert az egészségük fontosabb, mert hidd el amit te csinálsz attól nem leszel jobb senkinél

2020. febr. 1. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!