Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 314 ponttal szerintetek hova...

314 ponttal szerintetek hova jelentkezzek úgy, hogy esélyem is legyen a felvételre?

Figyelt kérdés
Mostmár nem, de mondjuk jövőre.
2010. júl. 22. 14:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk igazad van hogy az ciki:D:DTe amúgy jelentkeztél valahova idén?:D
2010. júl. 22. 18:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem idén, tavaly:)
2010. júl. 22. 18:32
 13/21 anonim ***** válasza:
Hova jelentkeztél mennyi pontod volt és mennyivel vettek fel?:)
2010. júl. 22. 18:37
 14/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem mindegy, hogy hova vesznek fel! Ezt a kérdést csak azért tettem fel, hogy felmérjem az esélyeimet, esetleg ötleteket kapjak. Szóval szerintem nem bennem van a hiba.
2010. júl. 22. 20:43
 15/21 anonim válasza:
57%
igazad van! ne törődj az ilyenekkel. Nem értem, hogy miért van akkor ez az oldal. Minek jön fel ide, ha nem ír normális választ. Bezzeg, amikor neki kell segítség, akkor arra normális reagálásokat vár. AMúgy én is így vagyok, csak nekem 324 pontom van....én is pont így vagyok. Rendezvényszervező akartam lenni, de nem lehetek, mert esélytelen....így nem sok lehetőség maradt. Kaposváron van az egészségügyis suli...barátnőm oda jár. Oda tuti felvesznek. Pl védőnő szak is van ott. Meg egészségügyben talán nagyobb esélyed van. Van pl egészségfejlesztés és rekreációtervezés, agrár szakok Pl Georgikon Keszthely.
2010. júl. 26. 18:48
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Már bocs, előző, de neked is sok eszed van...Az egy dolog h megkérdezitek kevesebb ponttal hova tudtok menni, de azért ne az legyen már a fő h MINDEGY CSAK LEGYEN!Legalább akkor adjatok távpontot h milyen terület, mert ennek így semmi értelme, sok mindent lehetne mondani, de ha gőzöd sincs a témához feleslegegesen mennél oda
2010. júl. 26. 18:50
 17/21 anonim válasza:
De hát te nem érted meg, hogy nagyon nem mindegy!!!!! Csak arra volt kíváncsi velem egyetemben, hogy milyen lehetőségek vannak, és esetleg talán akkor abból választok, és nem a 400 pontosakból!!!!
2010. júl. 26. 19:01
 18/21 anonim ***** válasza:

De mégis mi akarsz lenni kérdező?Az egy dolog h ennyi pontod van, de ha nem mondasz egy szót se h miből vagy jó, mi érdekel, mi hogy segítsünk?Ne várd már a sültgalambot :(

Ha azt mondom h menj andragógiára, akkor arra mész?Ha azt mondom h gazdasági, akkor arra mész?Holott lehet h gőzöd sincs semelyikről, ez nem a pontszámról szól, ez tényleg nem vmi jó kérdés, sorolhatnék még párat, de ha nem mondasz semmit h mi érdekel, felesleges.

Ezzel a kérdéssel tényleg csak azt sugallod, hogy mindegy, csak legyen valami, ami eléggé nem jó hozzáállás.

2010. júl. 26. 19:01
 19/21 anonim válasza:
Hát nem mindegy. Na akkor sorolok...matekból szar vagyok, úgyhogy ilyen számviteli, ügyintézési dolgok nem érdekelnek. Egészségügyben tanultam eddig, az se érdekel. A turizmussal, vendéglátással kapcsolatos dolgok érdekelnek, talán a kereskedelem, idegenforgalom.
2010. júl. 26. 19:05
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked, aki végre egy normális választ ír. Amúgy felvettek, úgyhogy már tárgytalan az ügy. Végre valaki megértette, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy hova vesznek fel, és csak ötleteket várok. Ja és ez az okostojás aki sokadszorra sem értette meg az ne írjon köszi :)
2010. júl. 27. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!