314 ponttal szerintetek hova jelentkezzek úgy, hogy esélyem is legyen a felvételre?
Figyelt kérdés
Mostmár nem, de mondjuk jövőre.2010. júl. 22. 14:26
1/21 anonim válasza:
Rengeteg szak van, csak te tudhatod, hogy mihez van kedved.
2/21 anonim válasza:
Csak mindenképp diplomát akarsz, tök mindegy h milyen szak?Elég hülye felfogás, ha így gondolod, és hát így gondolod, mivel nem írtál szakirányt...szerintem ilyen kefés ponttal ne menj sehova, inkább szakmát tanulj.
4/21 anonim válasza:
A jövő év tartogat meglepetéseket.A nyelvvizsgáért kevesebb pontot kapsz.Az OKJ-s képzés se fog annyit érni mint régen.Illetve a mostani 200pontos küszöböt is megemelik 220-ra.Tehát a pontok változni fognak.Mi a hobbid?:)Szerintem olyan szakra jelentkezz amit szeretni is fogsz:)
6/21 anonim válasza:
uh...ez komoly, h ilyenek lesznek jövőre?? nem is hallottam:o bár én idén felvételiztem,de nagyon nagyon kicsi az esély h felvegyenek első helyre:(
7/21 anonim válasza:
17:44-es igen sajnos ezek lesznek.A lényeg az lenne a kormány szerint, hogy középszintű érettségivel nehezebb legyen bejutni.Emiatt emelnek.2012-re 240pont lesz a minimum elérendő.Egyébként milyen szakra jelentkeztél,hogy ennyire félsz, hogy nem vesznek fel?Am ne félj engem se fognak:D
8/21 anonim válasza:
Mégis miért kellett lepontozni?:D Írta a kérdező, hogy milyen irányba akar menni?Ez így nagyon tág, ezek szerint neki mindegy hogy milyen diplomája lesz, csak legyen -.-"
9/21 anonim válasza:
Szerintem azért pontoztak le mert csak az érdekli h max 314 ponttal hova lehet bejutni.És azok között akar majd válogatni:D
10/21 anonim válasza:
Aha, de ugyanaz, gondolom annyi pontja van/vagy lesz kb. és hova lenne elég, azért szerintem kicsit gáz, ha vkinek mindegy, csak legyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!