Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van esély pénzügyre ha nincs...

Van esély pénzügyre ha nincs annyi pontom?

Figyelt kérdés
Pénzügy számvitelre jelentkeztem,matek sajna 4-es lett,magyar,töri 5. Kevesebb 30-40ponttal a tavalyinál az összpontom.Kérdésem az ha nincs elég olyan jelentkező akinek megvan pl.380 pontja ,akkor elkezdik felvenni a kevesebb ponttal rendelkezőket vagy kevés létszámmal indul az egyetem ezen szakon?
2010. júl. 22. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs elég jelentkező, akkor lejjebb megy a pontszám. De 30-40 hiányzó pont, az nem túl biztató.:(( Sajnálom.
2010. júl. 22. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Látszik, hogy gőzöd sincs arról hogyan is működik a ponthatár kiszámítása.

Biztosan meg fogsz sértődni azon amit most írok, de szerintem ilyen aggyal nem kellene felsőoktatásra jelentkezned, főleg nem pénzügy-számvitel szakra.

2010. júl. 22. 12:50
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

előzőnek!

Te minek oltogatsz mindenkit? Miért lenne nálad butább? Jó agya van, ha 4-esekre és 5-ösökre érettségizett, minek oltogatod?

Van esélyed, ha kevesebb a jelentkező és van még remény! Az érettségik is rosszabbul sikerültek tavalyhoz képest, szóval ez is előnyödre válik!

2010. júl. 22. 13:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,az évvégim jól sikerült/4.8/ minden évben de az érettségin nagyon pánikoltam:( meg lett az eredménye...
2010. júl. 22. 13:18
 5/8 A kérdező kommentje:
12:50 remélem te tényleg nem jelentkeztél és nem is fogsz! Te biztos tökéletes vagy,ugye???? Az ilyen b@nkók mindig azt képzelik magukról :)
2010. júl. 22. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
A második válaszolónak tökéletesen igaza van, nem igaz, hogy még mindig nem vagy tisztában azzal, hogy hogy működik a ponthatár meghatározása. Ekkora baromságot kérdezel, és még Neked áll feljebb.
2010. júl. 22. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Természetesen én sem vagyok tökéletes, nekem is számtalan hibám van. De azért illene tisztában lenni a pontszámítás módjáról, ha már egyetemre/főiskolára jelentkezel.

Azért szívből remélem, hogy felvesznek az általad áhított szakra, már csak pár óra és kiderül. Egyébként és is pénzügy-számvitel szakra jelentkeztem. :-)

2010. júl. 22. 14:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem vettek fel:( 386 a ponthatár 6ponttal lemaradtam,megyek 2év OKJ pénzügyre és újra próbálkozom:)
2010. júl. 28. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!