MIért van az, h. a pontszámító kalkulátorral plusz 20 ponttal több pontom van, mint amit az e-felvin a megjelölt szakok mellett kiírtak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 09:31
1/6 anonim válasza:
Számold át, az lenne a leglogikusabb. Ne pontszámítóval, hanem te magad. Ha nem stimmel írj nekik...
2/6 anonim válasza:
Nem azért, de jókor jut eszedbe. Amúgy szerintem is számold át te magad, lehet elnézted a felvételi tárgyat, vagy a felvisek egy érettségi százalékot, számold át 'kézzel', és ha úgysem jó, hívd fel őket. Bár már szinte 'mindegy', mivel ma derülnek ki a ponthatárok...
3/6 anonim válasza:
számold át, lehet, hogy elírtál valamit, vagy írd ide az eredményeidet és én szívesen kiszámolom neked!
4/6 anonim válasza:
Szerintem is számold át.Ha pedig hibás akkor még ne írj levelet várd meg a pontokat és ha esetleg elszámolás hibájából nem vettek fel akkor írj az adott címre: Oktatási Hivatal 1380 Budapest, Pf. 1190 -2010 Augusztus 16-ig!Sok szerencsét!Üdv egy felvételi aki nagyon izgul:D
5/6 anonim válasza:
"Üdv egy felvételi aki nagyon izgul:D" - felvételiző, nem? :)))))
6/6 anonim válasza:
Jó bocsi:D:DLátszik, hogy izgulok =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!