Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Testnevelési egyetem lovasedző...

Testnevelési egyetem lovasedző FOSZK képzés?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy okj-s tanfolyamra járok, aminek nincs köze a lovakhoz. Kiskorom óta lovagolok, 6 éves saját lovam is van, és pár éve a Póni klubban versenyzek. Szeretnék lovas végzettséget is szerezni, és ez a képzés nagyon szimpatikus. Az egyetlen baj vele az, hogy rajtengedély vizsga, és versenyzői múlt kell hozzá. Van itt esetleg valaki aki erre a képzésre járt? Tudnátok mesélni? Illetve a Póni klub versenyzői múltnak számít? Mert sajnos van egy olyan sejtésem, hogy nem.

2020. jan. 16. 09:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az általad megnevezett FOSZK képzés jelenleg nem létezik Magyarországon, nincs akkreditálva. A Testnevelési Egyetem nem indít felsőoktatási szakképzéseket, és sem az alap, sem a mesterképzési kínálatában nincs lovasedző képzés.

A Testnevelési Egyetem egyetlen témába vágó képzése egy ún. szakirányú továbbképzés, amire csak diploma birtokában tudsz jelentkezni. Erről a részleteket itt találod: [link]

2020. jan. 16. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
#1-es: Erről a képzésről Neked van esetleg konkrét tapasztalatod is? Érdeklődöm a képzés iránt, viszont a honlap természetesen erős marketingszagú és jó lenne valódi tapasztalatot hallani a minőségéről, színvonaláról. Nem az elhelyezkedés érdekel, mivel diploma utáni képzés, így természetesen van állásom, egyszerű hobbilovas vagyok, csupán a lovas világot szeretném jobban megismerni.
2020. jan. 17. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:

#2!

Sajnos nincs, a képzést nem ismertem, nem jártam rá (és sajnos a lovaglás világa is elég távol áll tőlem :) ), csupán egy projekt kapcsán nemrég néztem át a felsőoktatási szakképzéseket, és nem rémlett, hogy láttam volna a kérdésben szereplő szakot, ezért néztem gyorsan utána és válaszoltam.

2020. jan. 17. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!