Orvosira készülök, hogy álltok a biosszal, kémiával? Hogy haladtok a tanulással?
Szerintem se add fel! Már egyszer megírtad, nem a nulláról kell kezdened.
Én eléggé le vagyok maradva de nem pánikolok mert én se először megyek. Persze nem akarok belecsúszni abba a hibába se hogy félvállról veszem
Nem kell feladnod. Hidd el, nekem is nagyon sok van még hátra kémiábol:/ túl sok még a tanulnivaló és túl kevés az idő, de úgy vagyok vele, hogy tanulok amennyit csak tudok, és hátha sikerül befejezni:) Nekem amúgy még bioszból is jócskán van hátra...Igyekszem megfogadni a tanácsodat, hogy érettségi feladatokat csináljak, mert én is azt látom, hogy muszáj, mert hiába tudok egy témát nagyon jól, a feladatokban akkor is bizonytalan vagyok.
Szóval ne add fel, hajrá! :)) Mi, orvosira készülők muszáj bíztassuk egymást 😅
Elso vagyok
koszonom a biztatast:) Megprobalok elmeletbol keszulni meg feladatokat csinalni kemiabol. Sok sikert nektek az erettsegihez! es a szobeli csak addig ijeszto mig be nem mentek. Remelem segitettem az elso valaszommal. :)
Én is orvosira készülök, de sajnos el kellett engednem azt, hogy idén bejutok... persze ugyan úgy tanulok, megpróbálom stb
De iskola váltás miatt (is) bioszbol pl nagyon elvagyok maradva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!