Tudnátok nekem mondani "büfé" kategóriájú Msc. Szakokat?
Hmm.
Ezeken a mestereken gondolkozz el:
Műszaki menedzser Msc, Vezetés és szervezés Msc, Vállalkozásfejlesztés Msc.
Ezekre szoktak jelentkezni gépészek, mert a bemeneteli 30 kreditet fel tudják mutatni.
Ezek közül is a leggyakoribb a műmen, amire tényleg sok mérnök megy alapszak után.
De a vezszerv is tökéletes egy vezetői pozícióhoz.
Viszont azt kiemelném, hogy nem konkrétan "büfé" jellegűek, mert ilyenek műszaki és gazdaságtudományok területén nem igazán vannak, de hozzád ezek (a leírtak alapján) tökéletesen illenének.
Most akkor éhbérért szopod a phalloszt, vagy kurwa jól keresel?
Amúgy menj műmenedzserre, arra elég lesz a gépész alap. Tiszta üzleti mesterhez nem biztos. Amúgy felvi a barátod.
Köszi a válaszokat! A büfét inkább úgy értettem, hogy maga az intézmény nem olyan szívatásra kiélezett hely, mint pl.: BME ahol felesleges dolgokon szívóznak. Lazább a légkör.
#4 most jól keresek, mert felvettek, teljes állásban dolgozom mérnökként. De ha egy év múlva el akarom kezdeni a mestert a BME-n, akkor nem fogok tudni 5 napot dolgozni és vissza kéne mennem gyakornoki státuszba.
"A büfét inkább úgy értettem, hogy maga az intézmény nem olyan szívatásra kiélezett hely, mint pl.: BME ahol felesleges dolgokon szívóznak. Lazább a légkör."
Kodolányi vállalkozásfejletész Msc.
Noname egyetem, de mesterdiploma. Jó lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!