Milyen szakra menjek?

Figyelt kérdés

Most kell majd felvennem fakultációkat, de fogalmam sincs milyen szakra menjek.. Ilyenkor mit lehet tenni?

Gondolkoztam a kereskedelem és marketing szakon, de olvastam, hogy ott nagyon sok a matekos tárgy, és hát én nem vagyok a legjobb matekból.. Szerintetek le kéne mondanom erről a szakról, vagy túlélhető ez egy viszonylag gyenge matekosnak is? Ha nem, akkor milyen irányba lenne érdemes elmennem?

Szeretek rajzolni,festeni szóval ilyen művészeti szakokra is gondoltam, de nem tudom..

Bármilyen tapasztalatnak örülök! :)

2020. jan. 11. 11:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Oh, és azt elfelejtettem írni, hogy jelenleg biológia tagozaton vagyok, de sajnos időközben rájöttem, hogy nem igazán van szükségem a bioszra.. Esetleg a pszichológiát tudnám elképzelni, csak nem tudom hogyan tudnék azzal jól elhelyezkedni/egyáltalán kepes lennék-e rá..:(
2020. jan. 11. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Arra a szakra menj, amelyik szükséges ahhoz az álláshoz, amiben dolgozni szeretnél.
2020. jan. 11. 12:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom még hogy mit szeretnék dolgozni sajnos :') Persze ezt senki nem mondatja meg helyettem, csak a leírt dolgok alapján gondoltam néhány tanácsra :D
2020. jan. 14. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon tudok a kereskedelem és marketingről nyilatkozni, de ahol én tanulok (SZTE) ott minden gtk-snak van kalkulus, ami elég húzós tantárgy. Első féléves, a kereskedelem marketingeseknek nem épül rá semmi úgy tudom.

Milyen tárgyakból indulnak faktok? Nálunk nem indult mindenből, aztán nem szeretnék olyat javasolni amiből nem hirdetnek.

2020. jan. 14. 18:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak köszönöm :)

Nálunk azt hiszem minden tantárgy választható faktnak..

2020. jan. 15. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!