Mi legyek, ha nagy leszek?

Figyelt kérdés

Szia(sztok)!

Már nyakamom az érettségi és teljesen kétségbe vagyok esve amiatt, hogy mivel foglalkozzak a későbbiekben.

Tömören:

5-ös tanuló vagyok, mindenképpen szeretnék diplomát szerezni egyetemen/főiskolán. Humán beállítottságú vagyok, kifejezetten rühellem a fizikát, kémiát, matekot és az informatikát. Kedvenc tantárgyaim a rajz (jó a kézügyességem, hobbiként otthon szoktam "firkálni" és festeni), irodalom, ének (szeretek énekelni, de azt is csak hobbiként), történelem és biológia (mindközül ez megy a legkevésbé, viszont a tanárom nagyon jól tanítja, emiatt nekem is tetszenek az órái és szeretem ezt a tantárgyat). Nyelvérzékem egy nagy nulla és még a nyelvtanáraim is nagyon gagyik. A német nyelvet már 12 éve tanulom, mégis csak egy kezdő szintjén vagyok...Tudom, nagyon gáz. Amint lesz rá lehetőségem, járni fogok nyelvtanfolyamra, hiszen a középfokú nyelvvizsga kelleni fog. Szeretem a kisgyerekeket, akik még nem járnak iskolába és a csecsemőket. Utazni is nagyon szeretek, főleg azért, mert más országok kultúráit ismerhetem meg. Uu, és szeretek beszélni... nagyon.^^'

Ezek alapján lenne valakinek valamilyen ötlete számomra?

L

2019. dec. 30. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Turizmus-vendeglatas is jó lehet, de ahhoz tényleg nagyon kell a nyelv, és a matek. (Hogy ne csak olyasmit mondják, ami már "elhangzott".)

Egyébként a leírásod alapján én is az óvodapedagógust tudnám javasolni. :) Ha nem lenne a fizika/kémia utálat, mondanám, hogy menj esetleg ápolóira, ott is foglalkozhatsz gyerekekkel, és nem is kell érettségi belőlük. Talán az ápolóin annyira nem is durvák ezek a tárgyak, de néha előjönnek. Én mentőtisztire járok, az is hasonló, nálunk sincs olyan borzalmas mennyiség, ha megy a biosz, csak egy kicsit kell hozzátenni természettudományokból. Szóval javaslom, nézz utána ennek is, mert ez is lehetne egy opció.

2020. jan. 2. 14:18
 12/12 anonim válasza:
100%
Bocs de szóval semmi nem érdekel igazán csak vergődsz! Nincs ezzel semmi gond ilyen korban. Javaslom azt válaszd amit a legjobban szeretsz és legyél abban a legjobb. Ha nem fogod szeretni plusz szarul fizet akkor csak szenvedés lesz a melód. Az hogy 5 ös tanuló vagy semmit nem jelent. Akik bukdácsolnak simliskednek azok lesznek az életrevalók. Tapasztalat! Nem fognak sokat keresni de meglesz mindenük, könnyen és jól veszik az élet nehézségeit. Szép estét!
2020. jan. 19. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!