Hova tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy hova menjek tovább tanulni, 8-os vagyok (lassan már ideje lenne döntenem). Már mindenki tudja mi szeretne lenni, csak én nem. Szeretek sportolni, de sportszakra biztos nem megyek. Gondolkoztam vendéglátóiban is, talán az fogott meg legjobban. Nem mondanám magam se jó, se rossz tanulónak, amiből jó vagyok, abból nagyon jó, amiből rossz, abból meg nagyon rossz, pár tántárgy van a 3. Nem állok semmibőlbukásra. Földrajz, kémia, biosz, fizika 2-es,matek, tesi 3, informatika,(utálom az infót) irodalom, nyelvtan, töri 4-5. Valaki valamit? Nagyon homályos a kép a jövőm el kapcsolatban. 🙁

2019. dec. 27. 00:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, idegennyelv, 3.
2019. dec. 27. 00:59
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Rendőrség, katonaság.
2019. dec. 27. 00:59
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

Az angolt kellene fejlesztened és bátran neki vághatnál pincér /hostess munkába. Simán elhelyezkedhetsz külföldön hajókon/repülőn.

Én a helyedben simán belevágnék.

2019. dec. 27. 02:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Humán tagozatos gimi? Esetleg?
2019. dec. 27. 06:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Németes vagyok, nagyon alap angolt tudom, talán egy kicsit többet, nagyjából megértem a mondazokat, a könnyebbeket
2019. dec. 27. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem általános gimi vagy humán gimi nem lenne rosz a vendéglátást jól gondold meg
2019. dec. 27. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!