Most GYED-en vagyok, jövőre is. Támogatnának, ha szeretnék tanulni?
Figyelt kérdés
Felsőfokra szeretnék menni tovább, de nagyon sokba kerül, így is támogatnának, valamint van már OKJ képzésem, és 23 éves is elmúltam.Van valami lehetőségem,vagy lehet valami kedvezményt kérni ??2008. nov. 18. 20:48
1/3 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, a tandíjat már a gyeden/gyesen lévőknek is fizetni kell. Főiskolára jelentkezésnél plusz pontot adnak. Egyébként semmilyen támogatás nem jár.
2/3 anonim válasza:
ez nem igy van az állam minden gyesen illetve gyeden lévő kismamát támogat ha tanul, bár már a támogatás nem 100%-ig van, járj utána mert tudom hogy jár én is tanulni készülök......
3/3 anonim válasza:
Nagyon sok OKJ-s tanfolyamon 50% kedvezmény van az anyukáknak én is ilyet szeretnék jövőre elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!