Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Személy és vagyonőrként...

Személy és vagyonőrként dolgozom 16. éve, Zalaegerszegen. Szeretném elvégezni a szolgálatvezetői tanfolyamot, de hol folyik egyáltalán ilyen tanfolyam? Mennyi ideig tart, és mennyibe kerül a tanfolyam?

Figyelt kérdés
2019. dec. 22. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Szolgálatvezető tanfolyam???

Komolyan, az mi?

Amúgy SEMMIT nem érsz vele, mert mindig jön egy csókos, ex-zsaru haver, és ő lesz a főnök.

2019. dec. 22. 16:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Én mint írtam 16 éve egy munkáltatónál dolgozom vagyonőrként. Volt rendőrök nincsenek a cégnél. A havi keresetem talán a személy és vagyonőrök közül a legmagasabb,bruttó órabérem 2450 Ft/hó, de 16 éve e szakmában dolgozom. Több szolgálat vezető volt a munkáltatónknál de 3 hónapnál tovább nem bírták. Ha tudnám hol lehet vagyonőri szolgálat vezetői képzésre járni elvégezném. Fegyveres munkaköröm + gépkocsi vezetése.
2019. dec. 22. 21:07
 3/4 qkker1 ***** válasza:
69%

"Ha tudnám hol lehet vagyonőri szolgálat vezetői képzésre járni elvégezném."

És még csodálkozol, hogy rossz véleménnyel vannak az őrökről!

Nincs szolgálatvezető képzés!

2019. dec. 23. 10:21
 4/4 anonim válasza:
68%
ha ilyen kérdést teszel fel árulkodik róla, hogy sose lehet belőled szolgálatvezető. Egy szolgálatvezető rendőr volt és az az élete, hogy bent nyaldossa a többiek golyóját. sajnos ez az igazság. Innen lehet igazán jó poziciokat elérni
2020. jan. 3. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!